NASIB ;D

Post nie hanya difahami oleh orang tertentu sahaja ye :3 
pada tanggal nya 12 januari 2012 xDD ~  
terjadi sesuatu yang tidak disangka-sangka  ;3
1

2

3

#lambat lah wan , aku tengah tunggu cerita kau ni ^-^(y)
okeyy okeyy , kita rumusankan cerita nie xDD # BM paper2 :3

Time datang  sekolah   , first sekali tak perasang lah sorang  nie xDD , 
HAHA  Fatin Syazreena name nye  , Die kan die kan  C:  , Salah buad jadual xDD!! , 
Semalam tak PJ die pakai baju PJ # erin semangat sukan  betul  :3

second pulak , Jajajot  :3
Kes nie pulak , abis je kelas physic macam biase Jasreen  'Terima kasih cikgu' 
keluar je lab  physic terus subject chemistry , jadi kene terus pergi lab chemistry  #jadi yang 
tak betul nya jaja nie pergi salah lab xD  ,Terpergi lab bio :P , semangat dah ade tapi 
silap sikit saje :3  Heee 

Third pulakk :D Raudha rara 
aku tak tahulah nak ulas kau punya :3 , tapi ape ape pun Mr A ar xD

Dan finallyy :D Natasha 
HAHA nie sumpah tak boleh belah :))
murid-murid tengok belakang  xDD~ #Muka surat belakanglah ,  bukan pandang belakanglah tasha x)))
heheh 


last sekali teacher chuaa marah budak 4sc2 wehhh  T___T 
sebab 
  • Bising luar lab chemistryy 
  •  Tidak beratur diluar lab 
Soryyy teacheer :)))
kameee memangg macam niee :3
p/s #hanye gurauan ehhh :p jangan ade yang terase tau :D